Jazzkanalens reporter John Macko har mødt Tomas Villum Jensen og Maria Montell der bor i de naturskønne omgivelser mellem Humlebæk og Kvistgaard. De har etableret en lokal musikfestival, der nu har været afviklet seks gange. Seneste af slagsen bliver en jazzfestival, der afvikles i dagene omkring Sankt Hans. Festivalen hedder Hopcreek, der frit oversat betyder Humlebæk.


Festivalen løber af stablen den 23. til 25. juni 2022 på landstedet Mosehøj der ligger Kellerisvej 53 mellem Humlebæk og Kvistgaard
I en udsendelse på Jazzkanalen, fortæller parret om baggrunden for festivalen og om hvilke navne der er på programmet, hvilket blandt andet er Anders Blichfeldt, Sinne Egg og Thomas Clausen. Naturligvis synger Maria Montell også selv med.

Der spilles der musik med flere af de nævnte kunstnere og vi høre om Maria Montells seneste udgivelse, som er en vinyludgave af hendes album fra 2005 der hedder Bossa for my baby. Og så fortæller parret også om, hvorfor de har et æsel som logo for deres festival.
Udsendelsen bringes på Jazzkanalen torsdag den 9. juni kl. 15.00 med genudsendelse onsdag den 15. juni kl. 12.00 og mandag den 20. juni ligeledes kl. 12.00
Jazzkanalen sender i Nordsjælland på FM 104,3 MHz og DAB+ og kan også aflyttes online på nettet, netradio-modtagere og mobil apps.