Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 3.april 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne med:
Reportage fra fakketog 2022 fra den 26. marts. Vi høre borgmester Thomas Lykkede, Pedersen, repræsentant for Handels- og håndværkerforeningen Eriksen og Hendes majestæt Dronning Margrethe samt sang med Fredensborg Slotskirkes pigekor.

Der er Biblioteks nyt med Julie Pehrson. Hun fortæller om de aktiviteter der er på biblioteker i den kommende tid.

Samtale med Helge Milo, der fortæller om Churchill klubben, der var Danmarks første sabotage-gruppe under 2. verdenskrig. Klubben holdt til i Aalborg. Helge Milo var den sidste overlevende fra klubben, men han er netop gået bort, Han boede de sidste år af hans liv i Kokkedal.

Daniel bringer lokalnyheder fra Humleborg Online og Leif Jensen står for Cybervejret. Han kommer med gode råd, til hvordan man skal maurere på internettet.

Radio Humleborg · Morgenkrydderen Uge 13 - 2022

 

 

Morgenkrydderen er sammensat af Kurt Kammersgaard og er nu tilgængelig som podcast her, på itunes og en wi-fi radio nær dig. Eller i apps som mereRadio og tunein.