Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 3.april 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne med:
Reportage fra fakketog 2022 fra den 26. marts. Vi høre borgmester Thomas Lykkede, Pedersen, repræsentant for Handels- og håndværkerforeningen Eriksen og Hendes majestæt Dronning Margrethe samt sang med Fredensborg Slotskirkes pigekor.

Der er Biblioteks nyt med Julie Pehrson. Hun fortæller om de aktiviteter der er på biblioteker i den kommende tid.

Samtale med Helge Milo, der fortæller om Churchill klubben, der var Danmarks første sabotage-gruppe under 2. verdenskrig. Klubben holdt til i Aalborg. Helge Milo var den sidste overlevende fra klubben, men han er netop gået bort, Han boede de sidste år af hans liv i Kokkedal.

Daniel bringer lokalnyheder fra Humleborg Online og Leif Jensen står for Cybervejret. Han kommer med gode råd, til hvordan man skal maurere på internettet.

 

 

Morgenkrydderen er sammensat af Kurt Kammersgaard og er nu tilgængelig som podcast her, på itunes og en wi-fi radio nær dig. Eller i apps som mereRadio og tunein.