Mandag påbegyndte arbejdet med at renovere jernbanebroen på Veksebovej i Fredensborg. Det sker som en del af et større renoveringsprojekt, der gik i gang i slutningen af 2021. Arbejdet har dog medført, at der blev gravet et 100 leder-kabel over, som betjener en del beboere i området inkl. Radio Humleborgs net forbindelse til radiosenderen i Veksebo vandtårn.

Radio Humleborg kan derfor ikke sende på FM i øjeblikket. Fejlen berøre ligeledes Jazzkanalen, der benytter fra samme forbindelse.

Ud over at lokalradioerne ikke kan sende, så er områdets beboere også berørt. af kabelovergravningen. Entreprenørfirmaet som står for at udføre arbejdet, kontakte selv TDC, da de opdagende fejlen.

Vejbroen på Veksebovej renoveres med en udskiftning af broens fugtmembran og huller i beton og asfaltbelægning repareres.

Radio Humleborg og Jazzkanalen kan dog stadig aflyttes ved at man finder kanalerne på sin DAB+ radio eller sin netradio.

 

UPDATE 05.01.2022: Der er monteret en midlertidig løsning på Vandtårnet, således at lokalradioen igen er funktionsdygtig på FM 104,3 MHz. Vi tør dog ikke garanterer 100 % oppe-tid..

 

Læs vores tidligere artikel om bro-renoveringen på Lille Nord: https://humleborg.dk/index.php/lokale-nyheder/3847-lokal-tog-udskifter-vejbroer-i-landomraderne