Klarinettisten Jørgen Svare der i mange år var fast medlem af det hedengangen Papa Bues viking jazzband, kan opleves som gæstestudievært på Jazzkanalen. Det sker de kommende to torsdage klokken 15.00

Jørgen Svare er i dag, bosiddende i Humlebæk og har rundet 86 år. Han er ikke så aktiv længere på livescenen, men fortæller i de to udsendelser om hans tid efter Papa Bues Viking jazzband. Der bliver spillet eksempler fra hans karriere med trio, kvartetter og kvintetter. Undervejs er der også små anekdoter fra en glad og livsbekræftende jazzliv. F.eks. oplevelser fra jazzens hovedstad New Orleans.

Den første udsendelse bringes torsdag den 9. december klokken 15.00 og udsendelse to, kommer den efterfølgende torsdag den 16. december ligeledes kl. 15.00. Desuden genudsendes disse udsendelser de efterfølgende mandage og her er det klokken 12.00.

Jørgen Svare har tidligere medvirket i andre udsendelser på Jazzkanalen. Det var som gæst, da Jens Sjølund producerede en række udsendelser med historien om Papa Bue´s viking jazzband.