Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 7. november 2021, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne gang er der fokus på kommunalvalget, vi har været til vælgermødet og så har vi sat Lars Søndergaard og Thomas Lykke Pedersen stævne.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 7. november 2021, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken.

Denne udgave af Morgenkrydderen indeholder:

Udplug af et par af de emner, der blev debatteret ved vælgermødet i Fredensborg Gl. Bio tirsdag den 2. november. Ud over partiernes individuelle indledning, høres sammendrag af debatten om trafikken på A6 og om ældreplejen.

Vi skal også en tur på Rådhuset. Kurt og Daniel har sat sig for at finde ud af hvem, der skal være borgmeste efter valget. Derfor har de sat spidskandidaterne fra byrådsts nuværende to største partier stævne. Der er borgmester kandidat duel mellem socialdemokraternes nuværende borgmester Thomas Lykke Pedersen og Venstres Lars Søndergaard.

Der er også lidt kultur på programmet i denne udsendelse. John har mødte Julie Kofoed fra Fredensborg Bibliotekerne til en snak om de kommende tilbud og aktiviteter på de lokale biblioteker og så har Daniel set på de seneste nyheder, som man kan læse på Humleborg online.

 

Radio Humleborg · Morgenkrydderen Uge 44 - 2021

Morgenkrydderen er sammensat af Kurt Kammersgaard og er nu tilgængelig som podcast her, på itunes og en wifi radio nær dig. Eller i apps som mereRadio og tunein.