Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 3. oktober 2021, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken.

Denne udgave af Morgenkrydderen indeholder:

- en samtale med Ruth Cilwik Andersen der er formand for Frivillig Center Fredensborg.

Anledningen er at centeret fyldte 10 år i 2020, men det blev ikke markeret grundet Corona. Nu bliver det gjort ved Frivillig Fredag den 24 september, der i år afholdes for 10 gang. (billede af jubilæumskagen er lånt fra Frivilligcentrets Facebook side)

Ruth fortæller om

- Herkomst, hun er tysk
- Uddannelse til præst
- Ankomst til Danmark
- Vores første møde i november 2010
- Frivillig Center Fredensborg
- Aktiviteterne der
- Den første leder, Vera Wetlesen
- Den nuværende leder, Peter Søndergaard
- Markeringen af de to gange 10 år på Frivillig Fredag den 24 september

Så har Ole Holde været til reception hos Frederiksborg Amts Avis, hvor Sjællandske medier kunne fejre 150 jubilæum. Ole snakker blandt andet med Steffen Slot, der er nyudnævnt chefredaktør på lokalavisen Uge Nyt, som også er en del af Sjællandske Medier.

Daniel har ringet op til Julie fra Fredensborg bibliotekerne, for at høre om nogle af de spændende aktiviteter som de lokale biblioteker afholder i den kommende tid.

John har været på sprogrejse til Krakow i Polen med med Karlebo Sogn og det er der kommet en reportage ud af. Den foregår dog primært på dansk.

Vi hører diverse stemninger, lidt lokal musik.
Og samtaler med sognepræst Kirsten Johansen og rejseleder Søren Lyngbye.

og så har Daniel set på nogle af de seneste nyheder, som man kan læse på Humleborg Online.

 

Morgenkrydderen er sammensat af Kurt Kammersgaard og er nu tilgængelig som podcast her, på itunes og en wifi radio nær dig. Eller i apps som mereRadio og tunein.