Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 25. april 2021, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken.  På programmet er:

Interview med Bo Hilsted i anledning af at han forlader byrådet med udgangen af året. Han fortæller bl a - alder, opvækst, uddannelse og job - sporten, journalist og fotograf i lokalpressen - Humlebæk Kunstforening - politik, Fredensborg Byråd i 3 perioder ( 12 år ) - de forskellige udvalg har har siddet i - at han har valgt at forlade byrådet - at han har været glad for sin tid der - lidt om hvad tiden nu skal bruges til

John har besøgt Radio H Lokalnyt i Helsingør, der netop er flyttet til Toldkammeret i Helsingør. Her fik han en snak med Jette Mercury.

Hun fortæller om

- de nye lokaler
- nyt studie
- samt medarbejdere 

Så er der lokale nyheder fra Humleborg Online med Daniel og så bringer vi EU-nyheder om Miljøets med- og modspiller.

John har besøgt Strandvejskirken i Humlebæk en onsdag. Her mødtes Familienetværket Humlebæk, der er et samarbejde mellem Strandvejskirken og Blå Kors. Denne onsdag var der ca 35 deltagere ved arrangementet.

Vi hører

- Cindy Nilsson, der er tovholder
- Per Hansen, formand for menighedsrådet ved Strandvejskirken
- Christina, hjælper til i køkkenet
- Akram, der står for madlavningen
- Carol, frivillig hjælper der laver aktiviteter for børnene
- Thomas Lindholm, præst ved Strandvejskirken 

 

Morgenkrydderen er sammensat af Kurt Kammersgaard og er nu tilgængelig som podcast her, på itunes og en wifi radio nær dig. Eller i apps som mereRadio og tunein.