Jazzkanalen sætter spot på det senest album med den dansk/norske jazz-trommeslager Snorre Kirk. han er født og opvokset i norge, men flyttede som 13 årig til Helsingør med forældrerne - faren er dansk og moren er norsk. I 2012 udkom hans debutalbum under eget navn og det seneste hedder Going up og er lavet sammen med den amerikasnek tenorsaxofonist Stephen Riley.

Snorre Kirk fortæller i udsendelsen om tilblivelsen af albummet, der blev til midt under en turné, der pludselig blev stoppet af coronakrisen i marts 2020. Den 11. marts gik de i studiet og dagen efter forlod Stephen Riley i hast landet inden flytrafikken blev indstillet.

Snorre fortæller også om hvad der kickstartede hans interesse for at spille musik og at han oprindeligt ville have været guitarist med interesse for ny-rock som Nirvana og Metallica.

Udsendelsen vil indeholde eksempler på Snorres seneste udgivelse, der er dybt inspireret af 30érne og 40´ernes amerikaske big band jazz fra navne som Count Basie og Benny Carter men i Snorres kompositioner indgår i en small group kontekst.

Udsendelsen er sammensat at Daniel Jørgensen og kan høres på jazzkanalen torsdag den 29. april kl. 15.00 samt mandag den 3. maj kl. 12.00 samt onsdag den 12. maj kl. 12.00. Efterfølgende udgives programmet som podcast.

Jazzkanalen er Nordsjællands Jazzradio der sender på FM 104,3 MHz fra Fredensborg og kan høres i det meste af Nordsjælland og det nordlige København. Desuden kan signalet høres på DAB+ fra Nivå sendenet og som netradio. Enten via en app, en wi-fi tuner eller blot via hjemmesiden www.jazzkanalen.dk

Der sendes jazz på FM alle ugens hverdage fra kl. 12.00 til kl. 18.00