Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 4. oktober 2020, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Vi har følgende på programmet:

Vi bringer en samtale med leder af Fredensborg Musikskole, hun hedder Maria Blum Bertelsen.

Så er der podcast fra Fredensborgbibliotekerne ved Anders Greis og han har haft besøg af en ægte musikalsk Livgarder, der fortæller om hvem de er, disse 37 mænd og kvinder i blå uniformer, der marcherer gennem Fredensborg hver torsdag. Anders har også besøgt det lokale arkiv, for at høre om den kongelige livgardes betydning for Fredensborg.

John mødte og fået en snak med nogle motorcykel entuiaster som køre på vintage-maskiner. De repræsenterede den globale organisation Gentleman's Ride som samler midler til forskning i prostatakræft og mænds mentale sundhed. Og så har Daniel samlet nogle nyheder ind fra Humleborg Online.

Morgenkrydderen er sammensat af Kurt Kammersgaardog er nu tilgængelig som podcast her, på itunes og en wifi radio nær dig. Eller i apps som mereRadio og tunein.