Jazzkanalen sætter spot på Niels Lan Dokys Jazz Collective i anledningen af tre unikke koncerter der afholdes på Kunstmuseet Louisiana i Humlebæk, henholdsvis fredag den 30. oktober, fredag den 27. november og fredag den 12. december 2020.

Ved disse koncerter fremføres populærmusik som ikke tidligere har været udsat for Jazz. Det vil være kunstnere som Blondie, Depeche Mode, Simple Minds og Nirvana.

Niels Lan Doky fortæller i udsendelsen til jazzkanalen om disse arrangementer og hvem der vil være hovedsolist. Niels Lan Doky er et af dansk jazz mest anerkendte pianister og har været med på den internationale jazzscene siden 80erne. Lige nu er han super-aktuel med albummet River of Time og en Danmarksturné med hans trio. Det fortæller han også om i udsendelsen til studievært Daniel Jørgensen.

Udsendelsen vil indeholde eksempler på Niels Lan Dokys seneste udgivelser samt musik med en af hovednavnene på Louisiana – nemlig Alvin Queen.

En time i selskab med Niels Lan Doky kan høres på jazzkanalen fredag den 9. oktober kl. 12.00 samt torsdag den 15. oktober kl. 15.00, mandag den 19. oktober kl. 12.00 og sidste gang onsdag den 28. oktober, ligeledes kl. 12.00
Jazzkanalen er Nordsjællands Jazzradio der sender på FM 104,3 MHz fra Fredensborg og kan høres i det meste af Nordsjælland og det nordlige København. Desuden kan signalet høres på DAB+ fra Nivå sendenet og som netradio. Enten via en app, en wi-fi tuner eller blot via hjemmesiden www.jazzkanalen.dk

Der sendes jazz på FM alle ugens hverdage fra kl. 12.00 til kl. 18.00