Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 27. september 2020, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Vi har følgende på programmet:

Ole Skjellerup fra Kokkedal på vej fortæller om deres bekymringer om organisations fremtid efter det er kommet frem at regeringen barsler med besparelser i forbindelse med det nye boligforlig. 

Så har vi en snak med Camilla Nielsen, der er ansat ved Nordsjællands Politi. Camilla har siden starten af året været områdebetjent i Hørsholm. Hun fortæller om jobbet og hvad hun tidligere har lavet.

Så har vi besøgt Charlotte Bie fra Per Gyrum Skolen der er holder til på Niverødgården i Niverød. Her fik vi en snak om skolens første fem år

Vi bringer også en samtale med John Vestergård der er midlertidig havnefoged på Nivå Havn. Det er han i periden juli 2020 til juli 2021, mens Linda Krogsgård er på orlov. Han var ellers gået på pension efter et job som havnefoged i Svanemølle havn. Han fortæller om havnens aktiviteter, livet på havnen og hvad der skal ske efter juli 2021. 

Morgenkrydderen er sammensat af Kurt Kammersgaardog er nu tilgængelig som podcast her, på itunes og en wifi radio nær dig. Eller i apps som mereRadio og tunein.