Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 20. september 2020, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Vi har følgende på programmet:

Peter Søndergaard fra frivilligcenter Fredensborg fortæller blandt andet om frivillig fredag der afvikles den 25. september og om de aktiviteter der er lige nu i Frvilligcentret.

Så fortæller Casper Mikkelsen om hans Dejlige Jazzband der søndag den 27. september besøger BørneJazz Fredensborg hos Madkollektivet Naboskaber i Slotsgade.

Vi har en samtale med visesanger Iben Hasselbalch fra Kokkedal, der fortæller om Min gode engel. Det er en ny oversættelse af sangen Guardian angel/Guiding light af Keith Potger fra The seekers. Hun har lavet sangen sammen med Keith Potger, der i øvrigt selv medvirker som kor på sangen - på dansk.

Til sidst er der en gennemgang af de seneste nyheder på Humleborg Online og lidt om en fugletur i slutningen af september til Nivå Bugten.

Morgenkrydderen er sammensat af Kurt Kammersgaardog er nu tilgængelig som podcast her, på itunes og en wifi radio nær dig. Eller i apps som mereRadio og tunein.

 

Radio Humleborg · Morgenkrydderen Uge 38 2020