Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 21. juni 2020, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne gang kan du høre om Hørsholm Turistinformation, Den Hageske Stiftelse og Fredensborg Boghandel.

Vi har besøgt Hørsholm Bibliotek for at høre om Hørsholm Turistinformation.Her talte John Macko med bibliotekar Benny Pedersen der er tovholder på opgaven.


Forrige weekend var der et større arrangement hos Fredensborg Boghandel. Der var boglancering af deres egen første boglancering , hvor  Andreas Pinstrup Jørgensen introducerede sin bog “Medejer” og der var spændende ord med på vejen fra Tinne Borch Jacobsen og Christian Damholt. 


Så har John macko besøgt Jørgen Hage, på Nivågård, der er direktør i Den Hageske Stiftelse. Jørgen fortæller om stiftelsen og godsejer Johannes Hage der har sat sit præg på Nivå området. Og så hører vi også om bedehuset og den nyrestauredede klokkestabel. Optagelsen er lavet under åben himmel, så vi hører lidt fugle og trafikstøj.

 

Radio Humleborg · Morgenkrydderen Uge 25 2020