Stil ind på Jazzkanalen onsdag den 20. maj kl. 12.00, når Joachim Knop gæster studiet og fortæller om hans kommende album: ”FORTÆLLINGER FRA EN JAZZTID - Evergreens på dansk”

Joachim Knop elsker gamle dyder og ting med sjæl og mener selv, at han måske er født i det forkerte årti. Derudover er han vild med det danske sprog, musik og de gode fortællinger.

Joachim Knop er kendt som operasanger og skuespiller – og nu kan han også skrive jazzvokalist på visitkortet.

Han bliver på pladen bakket op af Chris Minh Doky - bas, Nikolaj Bentzon – klaver og Espen Laub von Lillienskjold - trommer.

Jazzkanalen er en af de første radiostationer i landet der kan spille numre fra det nye album, da der først er release den 29. maj. Fortællinger fra en Jazztid - er blevet til i tæt samarbejde med bassist og producer Chris Minh Doky, der faktisk også er Knops genbo, sammen levere de 50’ernes musiktradition videre og ind i det 20’ende århundrede på de 11 numre, der udgør det aktuelle album.

I udsendelsen præsenteres lytterne for flere af numrene, blandt andet Pennis from heaven der i 70´erne blev til en dansk revyvise med tekst af Jørgen Ryg. Nu har Joachim så taget den tilbage til jazzen men med Jørgen Ryg´s danske revytekst. Hør fortællingen om det og meget mere på Jazzkanalen.

Udsendelsen briges ud over den 20. maj kl. 12,00 også torsdag den 28. maj kl. 15,00 samt mandag den 1. juni kl. 15.00.