Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 3. maj 2020, eller genudsendelsen fra mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken.

I denne udgave kan du høre:

Sognepræst Jørgen Sejergaard læse teksten til søndag den 3. maj – og taler derefter over emnet.

Så har vi en telefonsamtale med Niels Johansen, der beretter om den 4. maj 1945. Anledningen er at det nu er 75 år siden Danmark blev befriet efter besættelsen.
Niels er pensioneret præst, forfatter, foredragsholder og salmedigter. Vi hører om dem der var modstandsfolk under krigen, samt om deres børn og familie. Niels har skrevet en sang ‘ Hvor tung var de tungeste dage ’. Willy Egemose, der bl a er jazzpianist, har skrevet musik til sangen. Så vi høre også Willy synge og spille sangen.

Så har vi besøgt Fredensborg Hørekliniken på Jernbanegade nr 11 i Fredensborg. Her har vi en snak med ørelæge Jesper Hald og audiolog Michael Parsberg.

Anders Greis er klar med månedens bibliotekspodcast fra Fredensborg Bibliotekerne og deres bud på en top 10 over Dommedags bøger.

Og så har vi to gange Lokalnyheder fra Humleborg Online i denne uge.

Morgenkrydderen er sammensat af Kurt Kammersgaard og er nu tilgængelig som podcast her, på itunes og en wifi radio nær dig, eller i apps som mereRadio og tunein.