Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 19. april 2020, eller genudsendelsen fra mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken.

På programmet er følgende indslag:

Søndagens prædiken med sognepræst Karina Juhl Kande i en optagelse lavet i Nivå Kirke. Prædiken bliver efterfølgende kommenteret af sognpræsten.

Desuden har vi besøgt Nina´s Naturcafé i Kirkelte for at høre om deres Take away koncept der startede op i påsken. Og så har vi talt med Home ejendomsmægler Mark Hemming der beretter om status på det lokale boligmarked i øjeblikket samt de foranstaltninger og alternative muligheder der er med fremvisning her under corona-krisen.

Så har vi en samtale med Fredensborg Møllerlaus formand Niels Erik Bølling, der fortælle om den forsvundende model af Højsager Mølle, der fornyligt dukkede op på Kokkedal Skole.

Vi bringer også Dronningens fødselsdagstale.

Morgenkrydderen er sammensat af Kurt Kammersgaardog er nu tilgængelig som podcast her, på itunes og en wifi radio nær dig. Eller i apps som mereRadio og tunein.