Når Radio Humleborg på søndag sender det lokale radiomagasin Morgenkrydderen, bliver det med søndags prædiken fra Nivå Kirke, TakeAway fra Nina´s Naturcafé og bolighandler i Humlebæk. Kort sagt, Morgenkrydderen tager pulsen på hvad der rør sig i Fredensborg.

Morgenkrydderen på søndag kl. 10-12 vil blandt andet indeholde søndagens prædiken med sognepræst Karina Juhl Kande i en optagelse lavet i Nivå Kirke. Prædiken bliver efterfølgende kommenteret af sognpræsten.

Desuden har vi besøgt Nina´s Naturcafé i Kirkelte for at høre om deres Take away koncept der startede op i påsken. Og så har vi talt med Home ejendomsmægler Mark Hemming der beretter om status på det lokale boligmarked i øjeblikket samt de foranstaltninger og alternative muligheder der er med fremvisning her under corona-krisen.

Det er blandt andet noget af det, som er på programmet i udsendelsen.

Stil ind på Radio Humleborg søndag kl.10-12 og lyt til Morgenkrydderen - Dit lokale radiomagasin med Kurt Kammersgaard i studiet. Udsendelsen bliver genudsendt mandag kl. 18.00 og derefter vil den blive tilgængelig som podcast på hjemmesiden, itunes og en wifi radio nær dig. Eller i apps som mereRadio og tunein.