Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 2. februar0 2020, eller genudsendelsen fra mandag den 3. februar kan du høre den her - hvor der er kunstudstilling, bibliotekspodcast og 40 års jubilæums markering hos Vævepigerne på programmet.

Lyt til følgende:

- Reportage fra fernisering på Humlebæk Bibliotek lørdag den 25 januar. Det er Humlebæk Kunstforening der udstiller værker af Bente Polano. Hun er billedhugger, maler og grafiker. Udstillingen kan ses på Humlebæk Bibliotek frem til den 7. februar 2020.

- Samtale med Karsten Andersen der fortæller om arrangementer på Fredensborg Bibliotekerne den 4. og 6. februar 2020 samt oplyser om nye åbningstider på Nivå Bibliotek.

- Reportage fra Vævepigernes 40 års jubilæum. Det foregik i VæveOasen på Baunebjerg skolen i Humlebæk. Vi hører Lisbeth, Anne Lise, Elisabeth og Grit der er Vævepiger.

Til sidst er der Bibliotekspodcasten der har været i Humlebæk, på besøg hos Gyldendals direktør, Morten Hesseldahl, der også er en flittigt krimiforfatter. Det blev til en god snak om krimier, Gyldendal, den offentlige debat og hvordan Morten havnede i Fredensborg Kommune.