I dag - lørdag den 2. november kan John Macko fejre 75 års fødselsdag. Radio Humleborg ønsker tillykke med dagen. John Macko er blandt mange lyttere kendt som studievært, på radioen Der ud over producere han en stribe interviews og reportager fra lokalområdet til lokalradioen og til det som hedder Lytteposten.

Lytteposten er en lydjournal til blinde og svagtseende i Fredensborg og Hørsholm Kommuner, den er udkommet fast hver måned siden den 1. oktober 1976.

Lydjournalen indeholder samtaler med personer, ofte fra lokalområdet, reportager fra diverse arrangementer og naturligvis meddelelser fra Dansk Blinde Samfund. Lytteposten har et samarbejde med Fredensborg Lokalhistoriske Arkiv der opbevarer Lytteposten, da man der mener at mange af optagelserne har historisk værdi.

John Macko er uddannet elektronikmekaniker og var i en lille snes år ansat i forsvaret med tjeneste ved det daværende raktetbatteri i Gunderød.

I 1983 var han med til at starte Niverød Radio og fik senere kontakt med Radio Humleborg, og været med til at starte Fredensborg Jazzklub og Jazzkanalen.