Udsendelsen genudsendes tirsdag den 11. juni kl. 15.00 samt fredag den 14. juni kl. 17.00.

Sommerjazzen starter d. 15. juni med Carlsberg Brassband, der stikker til søs kl. 10.45 fra Torvet, sammen med lokale pinger og politikere. Sammen drager de med fuld musik mod Rosenhaven, hvor de går i land og optræder sammen med A tribute to Papa Bue.

Hver lørdag frem til 17. august kan man fra kl. 11 – 14 sidde i Rosenhaven bag ved restaurant Rib House og lytte til dejlig jazzmusik, mens du nyder en øl eller lidt frokost, og samtidig har en af Danmarks smukkeste udsigter. Øvrige orkestre som spiller til Jazz i Rosenhaven 2019 bliver bl.a. Norbert Susemihl, Papa Piders og Peruna Jazzmen.

Stil ind på de lokale jazzkanal og følg med i hvilke orkestre der optræder og hvornår.

Nordsjællands Jazzradio

Jazzkanalen sender på FM 104,3 MHz fra Fredensborg og kan høres i store dele af Nordsjælland og har specialiseret sig i at lave jazzradio og kommer ud til det voksne publikum. Samtidig kan man i udsendelserne høre om hvad der ellers rør sig på den nordsjællandske og storkøbenhavnske jazzscene inden for traditionel jazz og der kommer lokale indslag både fra jazzscenerne og om hvad der ellers rør sig i lokalområdet, rettet mod målgruppen af lyttere.

Jazzkanalen – Nordsjællands Jazzradio, sender mandag til fredag klokken 12.00 – 18.00 på Fredensborg frekvensen FM 104,3 MHz. Og kan også høres på DAB+ i Nordsjælland fra Nivaa-sendenettet og som streaming på nettet – her kan man klikke ind på hjemmesiden www.jazzkanalen.dk for at lytte med, eller via radio app´en Tunein.