Lyt til Café Gadespejlet - optaget med live publikum på Kulturstationen den 16. februar 2019.

i Udensendelsen medvirker Emil Nørholm fra Humlebio, Lisbeth Valentin der er formand for KulturStationen og trioen Høg, Svanekier og Aagaaard.

Emil Nørholm fra Humlebio der er gæst i programmet, fortæller om hvordan han har løftet biografen fra at have 11.000 årlige gæster til over 30.000 gæster - i den tid han har drevet den kommunale biograf. Vi hører anekdoter fra biografsalen og om hans seneste biografsucces Atlas Biograferne i Rødovre.

Lisbeth Valentin der er formand for KulturStationen, fortæller om hvordan det første år er gået i KulturStationen og hvad der kommer til at ske af aktiviteter i den kommende tid. Hun suppleres af Søren Spies som har oprettet en ny forening der benytter lokalerne til deres arrangementer. De snakker også om kulturlivet i Humlebæk i al almindelighed og deres syn på udviklingen af Humlebæk bymidte.

Til sidst i udsendelsen er der musikalsk underholdning i form af trioen Høg, Svanekier og Aagaaard. De har alle tre en fortid i det lokale band Onkel Dum og Bananerne. De fortæller om deres karriere fra hitsingle Skal det være os tre, over til ”filmfiaskoen” Bananen – skræl den før din nabo, som blev afløst af succes-musicalen Atlantis – som de fik en guldplade for. Siden er det blev til flere musicals – lige fra opsætninger på Espergærde ungdomsskole til Østre Gasværk.