Morten Steen Petersen fra orkestret SwingTeam har gæstet studiet hos jazzkanalen og det er blevet til en lille udsendelse - dels om orkestret, men også om det arrangement der er lørdag den 22. september 2018 kl. 15 på Bølgen i Ålsgårde - hvor orkestret spiller.

Orkesteret består af 5 erfarne musikere, som hver især har en fortid i diverse andre større eller mindre grupper, som ofte har underholdt rundt omkring på nordsjællandske spillesteder, herunder Jazzklub Egegården, Hotel Marienlyst, Hammermøllecaféen, Hillerød Kræmermarked, Restaurant Lerbækgaard og Kulturhuset Bølgen i Ålsgårde.

Orkestrets populære sangerinde, Emma Goodwin, står i fronten af gruppen og synger meget gerne sange, der handler om kærlighed.

Emma Goodwin, vokal og percussion; Verner Thomsen, klarinet og tenorsax; Morten Steen Petersen, klaver; Jan Ussing Olsen, guitar; Per Kiel Jørgensen, bas.

Indslaget med Morten Steen Petersen bringer vi på jazzkanalen, Fredag den 14. sept. i timen mellem kl. 12-13, Tirsdag den 18. sept i timen mellem kl. 15-16 og Torsdag den 20. sept. i timen mellem kl. 17-18. Der vil desuden også blive spillet musik med SwingTeam i programmet.

Stil ind på Jazzkanalen - Nordsjællands Jazzradio på FM 104,3 MHz - DAB+ Nordsjælland eller på din netradio.