Fredag den 13. marts 2015 kl. 15.00 bringer Jazzkanalen en speciel udsendelse med den dansk/svenske jazzsangerinde Anna Pauline Andersson.  Hun har netop udsendt hendes seneste album som indeholder en række mere eller mindre kendte jazzstandards. Udsendelsen genudsendes mandag den 16. marts klokkn 12.00.

Søndag den 8. marts var jazzkanalens værter Ole Holde og Daniel Jørgensen nemlig taget til Helsingborg for at besøge spillestedet Charles Dickens. Denne søndag optrådte Anna Pauline Andersson med band. Med i orkestret var hendes far, den kendte jazzmusiker Jack Andersson fra Jazzin´ Jacks.

Grethe Ingemann og Papa Bue

- Anledningen for vores visit var at Anna Pauline i slutningen af februar fik udsendte hendes første helstøbte album, det har fået titlen Give me time. Albummet indeholder en række jazzstandards. I 2011 debuterede hun med en CD indeholdende 6 numre som hun selv havde skrevet og komponeret. I 2013 med det til en CD indeholdende 5 sange af Grethe Ingemann og Papa Bue, fortæller Ole Holde

Charlie Chaplin

Det er nu blevet til en hel udsendelse om disse udgivelser, især den seneste Give me Time, som blandt andet indeholder et par numre af Charlie Chaplin. I udsendelsen kommer vi også ind på hvordan det er at optræde med sin far Jack Andersson, der også medvirker også i programmet.

Udsendelsen der varer en time indeholde sange fra alle tre udgivelser og kan høres på jazzkanalen fredag den 13. marts klokken 15.00 og så genudsendelses programmet mandag den 16. marts klokken 12.00.

Jazzkanalenen sender på FM 104,3 MHz fra Fredensborg og kan høres i store dele af Nordsjælland og det sydlige Skåne, hvorfra radiostationen er begyndt af få en række henvendelser fra svenske lyttere.

Nordsjællands Jazzradio

Jazzkanalen har specialiseret sig i at lave jazzradio og kommer ud til det voksne publikum. Vi spiller masser af jazz, primært dixieland jazz, swingmusik, big bands, evergreens, vokal-jazz og New Orleans jazz. Samtidig kan man i udsendelserne høre om hvad der ellers rør sig på den nordsjællandske og storkøbenhavnske jazzscene inden for traditionel jazz og der kommer lokale indslag både fra jazzscenerne og om hvad der ellers rør sig i lokal-området, rettet mod målgruppen af lyttere.

Jazzkanalen – Nordsjællands Jazzradio, sender mandag til fredag klokken 12.00 – 18.00 på Fredensborg frekvensen FM 104,3 MHz. Og kan også høres på TDC kabel FM 98,8 MHz og som streaming på nettet – her kan man klikke ind på hjemmesiden www.jazzkanalen.dk for at lytte med.