Mandag den 2. marts 2015 kl. 12.00 bringer Jazzkanalen - Nordsjællands Jazzradio, en speciel udsendelse med Mogens Johansen som gæst. Mogens Johansen er jazzmusiker og forstander på Tisvilde Højskole.

Tisvilde Højskole er Verdens ældste seniorhøjskole. Højskolen har til huse i en gammel velholdt bade-pension, opført 1912.

Som den første i verden af sin art, har skolen lang tradition med formidling for og om ældre, såvel som efteruddannelse for faggrupper indenfor ældreområdet.

Tisvilde Højskole holder meget af sang og musik.
Da Mogens Johansen er musiker, har han gode kontakter til musikverdenen og lejlighedsvis arrangeres aftenkoncerter fra klassisk over korkoncerter og visekunst til jazzens rytmiske toner – alt det og meget mere kan man hører i udsendelsen på jazzkanalen.

-I programmet, hvor Mogens har valgt musikken, kommer vi rundt om højskolens
mange aktiviteter og vi kommer omkring jazzmusikken. Der er også et klip med opera, som også indgår i højskolens aktiviteter. Faktisk et fint lille “bræk i jazzen”, fortæller studievært Ole Holde, som har produceret programmet.

Jazzkanalen har specialiseret sig i at lave jazzradio og kommer ud til det voksne publikum. Vi spiller masser af jazz, primært dixieland jazz, swingmusik, big bands, evergreens, vokal-jazz og New Orleans jazz. Samtidig kan man i udsendelserne høre om hvad der ellers rør sig på den nordsjællandske og storkøbenhavnske jazzscene inden for traditionel jazz og der kommer lokale indslag både fra jazzscenerne og om hvad der ellers rør sig i lokal-området, rettet mod målgruppen af lyttere.


Jazzkanalen – Nordsjællands Jazzradio, sender mandag til fredag klokken 12.00 – 18.00 på Fredensborg frekvensen FM 104,3 MHz. Og kan også høres på TDC kabel FM 98,8 MHz samt på DAB+ Nordsjælland og som streaming på nettet – her kan man klikke ind på hjemmesiden www.jazzkanalen.dk for at lytte med.

Udsendelsen med Mogens Johansen genudsendes desuden fredag den 6. marts kl. 17-18.