Fredensborg Jazzklub, som er en del af Radio Humleborg er klar med årets kalendergave.

JULE-JAZZ-TUR til Tyskland med Hot Society Orchestra i Tysklands ældste jazzkælder Cotton Club, samt Julemarkedet i Lübeck 2015

Jazzmusik, 2 overnatninger, god mad, 2 julemarkeder (Hamburg og Lübeck) og indkøb i Tyskland er hvad du får i dagene onsdag 25. – fredag 27. november 2015.

Vi kører i moderne bus fra Johns Busser og med start i Nordsjælland med opsamling flere steder undervejs. Både onsdag og torsdag er der herlig jazzmusik med Hot Society Orchestra.

 

TURBESKRIVELSE:

DAG 1:
Vi kører fra det første opsamlingssted i Helsingør kl. 07,30 og samler op i Hillerød, Søborg, Høje-Tåstrup og Slagelse. Ændringer til opsamlingen kan forekomme, afhængig af deltagernes bopæl.
Vi kører over Storebæltsbroen og over Fyn til Taulov ved Fredericia hvor der serveres frokost på den hyggelige danske kro ”KRYB-I-LY”.
Herefter kører vi til Tarp i Tyskland (ca. 15 km. syd for grænsen), hvor vi skal bo på Landgasthof Tarp. Her er vi fremme omkring kl. 15,00. Kl. 18,30 bliver der serveret en 3 retters jazzmenu for os, og bagefter er der 3 timers jazz med Hot Society Orchestra.


DAG 2:
Efter morgenmaden på hotellet i Tarp, går turen videre mod Hamburg. Undervejs tager vi os tid til lidt sightseeing i Schleswig, inden vi indtager Julemarkedet på Rådhuspladsen i Hamburg. Her er vi fremme omkring kl. 12,00.

Vi skal bo på Hotel Commodore, som ligger i hjertet af Hamburg tæt på St. Pauli og Grossneumarkt, hvor aftensmaden venter i restaurant Paulaners kl. 18,30.

Efter at vi har spist, er der igen jazzmusik med Hot Society Orchestra. Denne aften er det i Tysklands ældste jazzkælder Cotton Club, der har eksisteret siden 1959. Cotton Club ligger blot 100 meter fra restauranten.


DAG 3:

Efter morgenmaden kører vi til Lübeck, hvor vi besøger Nordtysklands største julemarked. Her kan du også besøge den fantastiske marcipanbutik Niederegger i gågaden.
Julemarkedet i Lübeck kaldes også for ”Julemarkedernes flagskib”, der hvert år tiltrækker mere end 250.000 besøgende. Lübecks ”Altstadt” byder desuden på mange seværdigheder, blandt andet den berømte Holstentor.


Omkring kl. 15,00 kører vi videre mod Puttgarden, men undervejs bliver der mulighed for at købe lidt ind hos Fleggaard i Heiligenhafen.
Vi tager færgen til Rødby, således at det passer med aftensmaden (for egen regning), og er hjemme på opsamlingsstederne hen på aftenen.


PRIS:

Det koster 2.300,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse at deltage i turen.
(Tillæg for enkeltværelse 500,- kr.)

For dette beløb får du bustur, 2 overnatninger med morgenmad. Frokost på udrejsedagen, og 2 gange aftensmad. Jazzmusikken i Tarp er også med i prisen. Måltiderne er excl. drikkevarer. (Der er særskilt entre på Cotton Club i Hamburg ca. 75,- kr.).


 

 

HVORDAN KOMMER JEG MED:

For at deltage skal du sende en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller skrive til Ole Holde, Skibsegen 32, 3070 Snekkersten og melde dig/jer til.

Der skal samtidig med tilmeldingen indbetales et depositum på 1.000,- kr. pr. person på konto i Nordea 2274 8963 932465

Restbeløbet opkræves i oktober 2015.

 

 

Med venlig hilsen

Ole Holde
Jazzmanager
Fredensborg Jazzklub
20 67 52 25