På lørdag kl. 12.00 sender Radio Humleborg en udsendelse med tidligere Shu Bi Dua medlem, Bosse Hall Christensen, der i oktober 2014 udgav sin erindringsbog Gokkelajser". Det er en beretning om et meget hårdt liv med en blanding af musik og sprut. Bosse Hall Christensen bor i dag i Fredensnborg.

Det er studievært Robin Cox der har inviteret denne ex Shu-Bi- Dua musiker i studiet til en snak om livet på den danske musikscene med en af Danmarks største popbands. 

 

Bosse er født under navnet Gunnar, men er kun kendt under fornavnet Bosse. I en tidlig alder startede Bosse med at spille tromme og var i en periode også arkitekt. Du kender måske Bosse som trommeslager og tekstforfatter i Shu-bi-dua eller som medlem af Hardinger/Thorup eller rockbandet Einstein.

"Gokkelajser" er biografien om Bosse Hall Christensen, hvis fortid byder på en masse sjov og ballade, sex, udvikling, alkoholisme, selvmordsforsøg og meget mere. "Gokkelajser" er spændende, lærerig og humoristisk. Der er tale om en biografi bestående af en god blanding seriøsitet og humor.

Stil ind på Radio Humleborg, nu på lørdag den 17. januar 2015 klokken 12.00 og lyt med.