Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 27. november 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der nyt fra bibliotekerne, besøg på Højgaard Nord, Mørdrup Kirke og Home Fredensborg.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 20. november 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen skal vi en tur i biffem på avisen og til juleklip.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 13. november 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der blandt lokale musikalske indslag, kunst og biblioteksnyt

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 6. november 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der blandt andet reportage fra generalforsamling hos Hørsholm biavlerforening, besøg i Sushaven i Nivå og en snak om bevaring af Gurre Slotsruin

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 30. oktober 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der blandt andet besøg hos Hej Humlebæk, Nyt fra bibliotekerne og udstilling i Egedal Kirke

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 23. oktober 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der blandt andet reportage fra flere aktiviteter i efterårsferien og så har vi også mødt et par lokale folketingskandidater.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 16. oktober 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der blandt andet reportage fra Nivå Kokkedal på vej, Fredensborg Jazzklub og Repair caffen i Hørsholm.

Søndag den 16. oktober kl. 19.00 bringer Radio Humleborg en udsendelse om Kulturforeningen Billeshave i Rungsted. Formand for foreningen Rose Marie Tillisch kommer i studiet. Her fortæller hun om den kulturhave hun ejer. Hun er Billeshaves nuværende ejere og er fjerde generation på stedet.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 9. oktober 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der blandt andet reportage fra Frivillig Fredag, Morgensang, 40 års jubilæum og nyt fra bibliotekerne.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 2. oktober 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der blandt andet reportage fra Humlebæk Centrets 45 års jubuilæum og besøg hos familienetværket i Strandvejskirken.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 25. september 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der blandt andet reportage fra Byens dag i Humlebæk, nyt fra Fredensborg bibliotekerne og sensommertur med Fredensborg Møllelaug.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 18. september 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der blandt andet interview med Bjørn Svensson om hvorfor Enhedslisten ikke er med i budgetforliget, reportage fra årets Slotsmarked i Fredensborg og så skal vi høre om projektet "Sund i naturen".

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 11. september 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der blandt andet