Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 17. januar 2021, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Vi har følgende på programmet: DGI nordsjælland, Nivå Amatør Teater, Diabetes, lokalnyheder og Joan Baez.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 10. januar 2021, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Vi har følgende på programmet: bibliotekspodcast, naturen i Nordsjælland, covid-test og lokalhistorie.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 20. december 2020, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Vi har følgende på programmet: Julen karlebo Sogn, Livshistorie film og udstilling hos ARTCONS på Kronborg.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 13. december 2020, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Vi har følgende på programmet: Handicappris, jazzmusik og de lokale nyhedsoverblik.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 6. december 2020, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Vi har følgende på programmet: Jule pop-up shop på Asminderød Kro, kaffeorkester i Fredensborg Gamle bio samt månedens bibliotekspodcast.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 28. november 2020, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne gang med indslag om jule-aktiviteter her under julekoncert, julemærkemarch og naturjulemarked, potræt af årets kulturpris modtager og fernisering i Humlebæk.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 15. november 2020, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne gang står den på kaffe i haven, bogudgivelse og museumsbesøg

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 15. november 2020, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Vi har følgende på programmet: Kulturpris 2020, højskolesangbogen, Visit Nordsjælland, biblioteksnyt og Oktober ´43.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 8. november 2020, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Vi har følgende på programmet: Nyt fra Dansk Blindesamfund Nordsjælland, nyt fra bibliotekerne, Livshistorie og Lokalhistorie fra Bibliotekspodcasten.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 1. november 2020, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Vi har følgende på programmet:

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 18. oktober 2020, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I denne udgave er der reportage fra uddelingen af diplomer til bydelsmødrerne, samtale med Helsingør Pigegarde! og virksomhedsbesøg hos woodliving i Søholm.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 11. oktober 2020, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Vi har følgende på programmet: mødre, jazz, is, kirkecafé, og kunst.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 4. oktober 2020, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Vi har følgende på programmet: Bibliotekspodcast, musikskolebesøg, gentlemens ride og lokale nyheder.