Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 28. november 2021, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne gang er der blandt andet indslag fra Berleburgklubben, Søholm Minibibliotek, Fredensborg Boghandel, Store Kro og så er der noget om Pokemon Go.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 21. november 2021, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken.

Til denne udsendelse har vi samlet de indslag som vi bragt i tirsdag, da vi sendte ekstraordinær valgradio fra Rådhuskælderen i Kokkedal

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 14. november 2021, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne gang skal vi atter til vælgermøde, men vi skal også høre om Madkassen og til 20 års jubilæum i Lindehuset.

Tirsdag aften sender Radio Humleborg ekstraordinært fra kl. 20.00 og fremefter, for at følge kommunalvalget. Vi har en reporter til stede på rådhuset i Kokkedal. Herfra sender vi indslag hjem til studiet og videre ud til lytterne.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 7. november 2021, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne gang er der fokus på kommunalvalget, vi har været til vælgermødet og så har vi sat Lars Søndergaard og Thomas Lykke Pedersen stævne.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 30. oktober 2021, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne gang med nyt fra Hørsholm Jazzkompani, raportage fra årets kulturpris overrækkelse samt nyt fra bibliotekerne og jubilæum hos Humlebæk Kunstforening.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 23. oktober 2021, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne gang skal vi besøge Dauglykke Skytteforening, høre om valgmøde i Fredensborg Bio, på tur i Stasevang og så har vi snakket med årets kulturpris modtager.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 17. oktober 2021, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne gang skal vi høre om seneste nyt fra Fredensborg Bibliotekerne, Udsolgt jazz på Store Kro, Julemærkemarch og jubilæum hos Humlebæk kunstforening.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 10. oktober 2021, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne gang skal vi høre om seneste nyt fra Fredensborg Bibliotekerne, info fra Fredensborg Møllelaug og Lokalnyhederne fra Humleborg Online.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 3. oktober 2021, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne gang skal vi høre om Frivilligcenter Fredensborgs 10 års jubilæum, Reception hos Frederiksborg Amts Avis, Nyt fra Fredensborg bibliotekerne samt sprogrejse til Krakow med Karlebo Sogn.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 26. september 2021, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne gang skal vi høre om jazz på Fredensborg Store Kro, nyt fra Fredensborg Bibliotekerne, reportage fra Byens dag og Havnens dag i Humlebæk samt et besøg hos Chres i Nivå.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 19. september 2021, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne gang skal vi høre om den internationale huskedag, Hirchholm festival 2021, til høstfest på Rungstedlund og jazz i Humlebæk.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 12. september 2021, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Vi skal bl.a. have en reportage fre Loppemarked i Fredensborg, reportage fra flagdagen den 5. september og en samtale med Susan Flatua fra Hørsholm.