Nu er den levende jazz tilbage i Rosenhaven i Hillerød. sæsonen begynder den 11. juni og strækker sig over de efterfølgende 9 lørdage. Søren Wiiberg og Stig Deichmann der er med i styregruppen bag arrangementer har besøgt John Macko på Jazzkanalen til en snak om årets festivalprogram.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 22. maj 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen fortæller byrådsmedlem Ulla Hardy-Hansen om baggrunden for Fredensborg SocialKonservative og der er en reportage fra Fredensborgdagen.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 15. maj 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Der er bl.a. åbning af bådfarten, udstilling i Lindehuset og Ambassadørmodtagelse.

Så er der igen en ny udgave af programmet Morgenkrydderen klar som podcast. Dette er udsendelsen fra søndag den 1. maj med genudsendelse mandag den 2. maj 2022. Lyt og læs mere om hvad udsendelsen indeholder, ved at klikke på Læs mere knappen.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 24.april 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Der er bl.a. udstilling med FNYK, lokalnyehder, biblioteksnyt og censur i EU.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 17.april 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Der er bl.a. 2 x påske på programmet, så er der nyt fra Fredensborg bibliotekerne og nyt fra Dansk blindesamfund i Helsingør.

Den 26.-29. maj er der jazzfestival i Helsingør med et stjernespækket program. Festivallen gæstes af blandt andre David Sanborn, Debbie Sledge og The Doky Brothers. Det varmer Jazzkanalen op til med en udsendelse om festivalen.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 10.april 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne bl.a. med indvielse af Nivå Pingvinernes nye klubhus, udstilling i Fredensborg gl. bio og om loppemarked i Fredensborg.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 3.april 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne med fakkeltog i Fredensborg, nyt fra bibliotekerne, fortælling om Churchill klubben, nyt fra humleborg.dk og nyt fra cybervejret.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 27 marts 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne gang blandt andet med nyt fra rådhuset med borgmester Thomas Lykke, reportage fra Louisiana og nyt fra Børnejazz Fredensborg.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 20. marts 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne med Soma Mayel der fortæller om arbejdet i Fritids- og idrætsudvalget, Niels Erik Bølling der fortæller om Møllerlauget, nyt fra Fredensborg bibliotekerne, lokalnyheder fra Humleborg online og nyt fra cyberverdenen

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 13. marts 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne gang med debat-interview om svømmehal i Nivå, projektet Med på jobbet, der er lokalnyheder fra Humleborg online og nyt fra cyberverdenen

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 6. marts 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Denne gang med nyt fra Fredensborg Bibliotekerne, interview med Nis P. Jørgensen om teaterforestilling i Nivå og optagelser fra borgmesterens 60 års fødseldagsreception.