Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 6. august 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der blandt andet indslag fra Helsingør Gadeteater, veteranbiler i Fredensborg, Kunst i strandlyst og Kulturuge i Fredensborg

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 31. juli 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der blandt andet indslag fra om den kommende sommerfest i Karlebo og noget om Fredensborg 300 års jubilæum.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 24. juli 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der blandt andet indslag fra Louisiana, Bambusbutikken og Asminderød-grønholt Jagtforening.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 10. juli 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der blandt andet indslag fra Flynderupgård i Espergærde, Rosenhaven i Hillerød og Krogerup i Humlebæk.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 3. juli 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der blandt andet indslag fra Sankt Hans i Karlebo Kirke, Hoppcreek jazz festival og Nivå Byfest.

Radio Humleborg benytter sommerferien til at bringe en lille håndfuld temaudsendelser med lokalt præg. Vi byder på foreningsportræt, politiker-samtale og historier fra den kolde krig.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 26. juni 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der blandt andet indslag fra Kulturpris 2022, Sankt Hans ved Esrum Sø, Mølledag med mere.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 19. juni 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der blandt andet besøg hos Hørsholm Biavlerforening, afskeds gudstjeneste i Egedal Kirke, Morgensang på Nivå Bibliotek og besøg hos Fællesværket.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 12. juni 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der blandt andet reportage fra Pinsegudstjenesten i Egedal Kirke, åbning af nærpolitistationen i Nivåhøj og fra Nivå festivallen 2022.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 5. juni 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der reportage fra indvielsen af Græstedgård naturområde, Morgensang i Nivå og snak med maria Montell og Tomas Villum om den kommende Jazzfestival i Humlebæk.

Jazzkanalens reporter John Macko har mødt Tomas Villum Jensen og Maria Montell der bor i de naturskønne omgivelser mellem Humlebæk og Kvistgaard. De har etableret en lokal musikfestival, der nu har været afviklet seks gange. Seneste af slagsen bliver en jazzfestival, der afvikles i dagene omkring Sankt Hans. Festivalen hedder Hopcreek, der frit oversat betyder Humlebæk.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 29. maj 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Af emner denne gang er besøg på Humlebæk Micromejeri, Nordsjællands Fjernstyrings Klub, Louisiana og Egedal Kirke.

Nu er den levende jazz tilbage i Rosenhaven i Hillerød. sæsonen begynder den 11. juni og strækker sig over de efterfølgende 9 lørdage. Søren Wiiberg og Stig Deichmann der er med i styregruppen bag arrangementer har besøgt John Macko på Jazzkanalen til en snak om årets festivalprogram.