”Efter mange, lange og svære overvejelser har jeg besluttet, at melde mig ud af SF.

Den seneste uro/udvikling og splid i partiet på landsplanen gør, at jeg ikke kan se mig som SF'ere længere.

Det har naturligvis været en svær beslutning for mig, men nu beslutningen skulle tages.

Jeg kan se, at det er det rigtig for mig at gøre. Jeg kan ikke lave politik halvhjertet eller splittet” siger Suzan Daoud.  

Suzan Daoud fortsætter:

”Jeg har virkelig kæmpet som byrådsmedlem og har troet på partiet til det sidste. SF er ikke det rigtige sted for mig længere. Det er ikke det parti jeg meldte mig ind i 2007.

Jeg håber inderligt at partiet retter sig op og ønsker SF alt det bedste.

Jeg vil gerne understrege, at der ikke ligger lokale motiver bag min udmeldelse. Jeg har haft det bedste forhold til såvel partiforeningen som byrådsgruppen, og jeg har det rigtig svært med at forlade det gode samarbejde jeg har haft med dem.

Jeg har haft mange gode oplevelser og mange gode år som SF'ere”.  

Politik er jeg slet ikke færdig med. Jeg ønsker fortsat at være aktiv i politik, men i socialdemokratiet, som jeg har været værdipolitisk enig med i lang tid.   At jeg skifter parti ændrer ikke mine politiske mærkesager - og heller ikke mig som person.

Jeg vil fortsat kæmpe for mine mærkesager: frihed, lighed, solidaritet, fællesskab, udvikling, åbenhed, tryghed og medborgerskab. Men et andet sted.  

Til sidst men ikke mindst vil jeg udtrykke en stor tak til SF, for at jeg blev taget godt imod og for oplevelserne i SF” slutter Suzan Daoud