Efter planerne i kommunens 4-årige budget skal der anlægges kunstgræsbaner både på Fredensborg Stadion og på Karsemosegård i Nivå i årene 2014-2015 skriver Uge-Nyt


Nu har Fritidsudvalget besluttet, at det forberedende arbejde vil ske i løbet af 2014, men at selve anlægsopgaverne finder sted i foråret/sommeren 2015.


I første omgang bliver der tale om en dialog med brugerne, nemlig om placering af banerne, og hvad der i øvrigt vil være af ønsker og behov.


Efterfølgende gælder det udarbejdelse af udbudsmateriale og valg af leverandør, og endelig selve anlægsopgaverne, der omhandler både 11- og 7-mands fodboldbaner begge steder.


”Vi har valgt at udskyde selve anlægsopgaven til 2015, for af de fire år, der gælder for denne budgetperiode, vil 2014 blive året med en ret stram økonomi.

Men det betyder også, at der bliver god tid til de forberedende arbejder, og at opgaven kan blive løst på en god måde”, siger formanden for Fritidsudvalget, Per Frost Henriksen (A), der også forventer en form for 'mængderabat', når der bliver tale om kunstgræsbaner begge steder.

 

Af Jørgen Hansen/ Uge-Nyt.