Hitz Ut- Tahrir skal ikke lykkes med deres propaganda og ageren i Kokkedal.

Et mindretal styret af Hitz Ut- Tahrir prøver at ødelægge det demokratiske arbejde i Egedalsvænge.

Bestyrelsen har opsagt samarbejdet med en hyggeklub, en velfungerende billardklub og samtidig opsagt samarbejdet med ”Kokkedal på Vej” samt lektiehjælpen. Alt sammen uden grund.

 

”Venstre i Fredensborg tager afstand fra den adfærd, der udvises i Egedalsvænges bestyrelse, det har intet med beboerdemokrati og integration at gøre.

Vi er dybt bekymret for den negative indflydelse Hitz Ut- Tahrir har i området og bestyrelsen. At Hitz Ut- Tahrir så samtidig ved løbesedler opfordrer til at man ikke skal stemme ved det kommende kommunalvalg – det hører ikke hjemme i Danmark”, udtaler Venstres borgmesterkandidat Thomas Elgaard.

 

 

Thomas Bak fortsætter:

” Vi vil derfor kræve, at Fredensborg Kommune bruger alle de til rådighed stående midler til at gribe ind over for bestyrelsen i Egedalsvænge og boligforeningen 3B. Venstre vil have en sag på næste Byrådsmøde, der én gang for alle får taget hånd om de demokratiske problemstillinger, der er i Egedalsvænge. Juletræssag sidste år, stoppet samarbejder i år.

Vi kræver handling nu, så vi undgår lignende sager de kommende år.”

Fredensborg Kommune investerer i disse år massivt i Kokkedal, investeringer der også gavner Egedalsvænge.

Der investeres i klimatilpasningsprojektet, ”Kokkedal på Vej”, boligsociale aktiviteter, ungdomsklubber og meget mere.

Disse investeringer i lokalområdet må en gruppe som Hitz Ut- Tahrir ikke stå i vejen for i deres forsøg på at lave parallelsamfund.

For Venstre er det vigtigt, at der handles nu. Venstre ønsker derfor, at bestyrelsen i Egedalsvænge ændrer deres beslutning, så man kan fortsætte samarbejdet med ”Kokkedal på Vej”, lektiehjælpen, hyggeklubben og billardklubben.

Endelig ønsker vi en bestyrelse, der vil samarbejde med Fredensborg Kommune og som ønsker demokrati og integration.

Det menneskesyn som Hitz Ut- Tahrir står for, hører ikke hjemme i Danmark.

 

{fcomments on}