Borgernes Stemme, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti og Venstre har indgået teknisk valgforbund til kommunalvalget den 19. november fremgår det, af en pressemeddelelse til Humleborg Ondlin.

Dermed sikres det, at der ikke bliver borgerligt stemmespild til kommunalvalget, og borgerlige stemmer får maksimal indflydelse i den kommende kommunalbestyrelse udtaler de fire spidskandidater.

 

De fire spidskandidater, Hossein Armandi (Borgernes Stemme), Helle Abild Hansen (Liberal Alliance, Ulla Hardy Hansen (C) og Thomas Elgaard (V) udtaler:

”Det er vigtigt, at vi får skabt en tryg og attraktiv kommune – både for de nuværende og de fremtidige borgere.

Det er vigtigt, at kommunen får en sund og stærk økonomi.

Det er forudsætningen for at vi får råd til at investere i børn, uddannelse, sundhed og ældre samt sænke skattetrykket.

Det er ligeledes af største vigtighed, at vi får gjort noget ved kriminaliteten og utrygheden, der desværre får lov til at udvikle sig i nogle af vores byområder.”

Vi tror på, at en stærk dialog med borgerne, er et helt nødvendigt redskab til at opnå de positive forandringer, der skal til for at sikre, at Fredensborg bliver en attraktiv kommune i Nordsjælland.


Det kræver mod og visioner.

De fire partier vil arbejde for et bredt samarbejde i det nye Fredensborg Byråd. Det er vigtigt, at Byrådet fremadrettet arbejder for en bedre og mere tryg fremtid for de 40.000 indbyggere i Fredensborg Kommune” slutter de fire spidskandidater.

{fcomments on}