Morgenkrydderen på Radio Humleborg byder på kommunalvalg 2021. Vi har været til vælgermøde i Fredensborg og så har vi været på rådhuset for at sætte borgmesterkandidaterne fra Soc.dem og Venstre stævne. Lyt med søndag kl. 10-12 på den lokal radio frekvens 104,3 MHz, på DAB+ eller via nettet.

Udplug af et par af de emner, der blev debatteret ved vælgermødet i Fredensborg Gl. Bio tirsdag den 2. november.  Ud over partiernes individuelle indledning, høres sammendrag af debatten om trafikken på A6 og om ældreplejen.

Efterfølgende fik vi også en kommentar til valget og vælgermødet fra De Konservatives Thomas von Jessen og Per Frost Henriksen fra Socialdemokratiet.

Vi skal også en tur på Rådhuset. Kurt og Daniel har sat sig for at finde ud af hvem, der skal være borgmeste efter valget. Derfor har de sat spidskandidaterne fra byrådsts nuværende to største partier stævne. Der er borgmester kandidat duel mellem socialdemokraternes nuværende borgmester Thomas Lykke Pedersen og Venstres Lars Søndergaard.

Der er også lidt kultur på programmet i denne udsendelse. John har mødte Julie Kofoed fra Fredensborg Bibliotekerne til en snak om de kommende tilbud og aktiviteter på de lokale biblioteker og så har Daniel set på de seneste nyheder, som man kan læse på Humleborg online.

Morgenkrydderen genudsendes mandag kl. 18-20 og vil efterfølgende kunne aflyttes som podcast via humleborg.dk samtidig vil vi i den kommende tid bringe flere af indsalgene i vores øvrige sendeflade onsdage,torsdage og fredage mellem kl. 18-20 frem til valget den 16. november 2021.