Thomas Lykke Pedersen (A) delte morgenbrød til til kystbane pendlerne sammen mes finansminister Nicolai Wammen. Det ske som en del af den i gangværende valgkamp.

Uddelingen af morgenbrød foregik på Humlebæk Station fredag morfen/formiddag. Nicolai Wammen deltog ved 9 tiden og var på stationen i en halv times tid. 

“Jeg kender Thomas som en dygtig borgmester.  Han er garant for det brede samarbejde. Det viste han også med det seneste budgetforlig. Med forliget står Fredensborg i 2023 til at være gældfri samtidig med man passer godt på velfærden. Der er styr på butikken. Det er flot arbejde som indgyder respekt,” siger den tidligere borgmester og nuværende Finansminister Nicolai Wammen.

”Vi er glade for finansminister Nicolai Wammens besøg. Det luner, at få ros for at Fredensborg Kommune nu snart er gældfri og at vi har fokus på velfærd til borgerne i kommunen. Det er godt at blive bestyrket i at vi bor i en god kommune og at det brede samarbejde i byrådet giver resultater,” siger borgmester Thomas Lykke Pedersen (A), der sammen med kandidatholdet fra Socialdemokratiet fredag morgen delte valgfoldere og morgenbrød ud på Humlebæk Station.