Pludselig kræftsygdom sætter stopper for Jan Polds drøm om en plads i Fredensborg Byråd. Han havde ellers meldt sit kandidatur for Socialdemokratiet i Fredensborg Kommune. Jan Pold har tidligere været en katalysator hos Fredensborg Atletik Klub  ved deres mange store arrangementer.

”Min familie og jeg har brug for at koncentrere os om, at jeg bliver rask, derfor har jeg trukket mig fra den Socialdemokratiske liste. Der skal fuld fokus på behandlingsforløbet, der er i fuld gang,” siger Jan Pold, der var opstillet for Socialdemokratiet til kommunalvalget for første gang.

”Vi er kede af at Jan er blevet syg, men har stor forståelse for, at konsekvensen er, at han trækker sig fra opstillingslisten, men glæder os over, at Jan har tilkendegivet, at han stadig er en del af A-holdet og at han bakker op, hvor det er muligt i valgkampen. Jan har gode menneskelige egenskaber, der styrker A-holdet og er samtidig en fremragende formidler og idemand, der kan føre ting ud i livet, se bare løbebegivenheden Esrum Sø Rundt. De kompetencer er vi glade for at Jan stadig deler med os,” siger gruppeformand Per Frost Henriksen fra Socialdemokratiet.