Socialdemokratiet har nu en liste med 21 kandidater klar til kommunalvalget. Borgmester Thomas Lykke Pedersen blev valgt på en generalforsamling i januar og nu har partiforeningen gennemført en urafstemning blandt partiets medlemmer

”Vi er glade for at Socialdemokratiet kan mønstre en bred og stærk liste med nye spændende navne og de meget rutinerede kræfter igen stiller sig til rådighed. Borgmester Thomas Lykke Pedersen har et stærkt hold klar til kommunalvalget den 16. november 2021,” siger formanden for kandidatudvalget for socialdemokratiet i Fredensborg, Lasse Lynæs

Der er kontinuitet på listen, hvor der i forhold til valglisten fra 2017 er 13 der genopstiller og fornyelsen består i otte nye kandidater. I den siddende byrådsgruppe har Bo Hilsted valgt at takke af og genopstiller derfor ikke. På ungdomssiden stiller Socialdemokratiet med to DSU-kandidater; Sarah Lykke Kjær-Pedersen og Frederik Lisemose er helt nye unge kandidater på listen. Frederik Lisemose er endnu ikke fyldt 18 år.

Listen rummer også en Folketingskandidat og en Regionsrådskandidat. Louise Mehnke er Fredensborg kredsens folketingskandidat og Ergin Øzer er netop blev valgt til som Regionsrådskandidat for Socialdemokratiet.

Socialdemokratiet i Fredensborg kommune går til valg på, at styrke det brede samarbejde, der allerede har givet resultater i en meget veldreven kommune, hvor gælden er væk i 2023, hvor kassebeholdningen på ti år er gået fra 10 mio. kr. til over 250 mio. kr. og hvor kommunens 3.000 medarbejdere yder høj service til borgerne og hvor kommunen er i en positiv udvikling med Pleje- og Rehabiliteringscenter Skovgården i Humlebæk og Gymnastikkens Hus i Kokkedal er to af flere synlige beviser, lyder det i en pressemeddelelse fra Socialdemokratiet.

”Det er efter min mening en meget stærk liste der repræsentere fornyelse og ungdom, solid erfaring, faglig dygtighed og driftssikkerhed samt et bredt lokalt engagement i kommunens fire bysamfund og landområdet. Jeg glæder mig til samarbejdet med alle på holdet i den kommende valgkamp, hvor vi skal til eksamen overfor vælgerne. Vi har en rigtig god kommune, det skal vi holde fast i og et bredt samarbejdende byråd der har bevist, at de kan skabe gode resultater for borgerne,” siger Borgmester Thomas Lykke Pedersen (S), der også nævner, at socialdemokratiet har et højt ønske om, at stemmeprocenten kommer helt i top.

Socialdemokratiet i fik ved Byrådsvalget i 2009 valgt 8 mandater i byrådet, i 2013 blev det 9 og ved seneste valg i 2017 fik partiet 10 mandater ud af Fredensborg Byråds 27 mandater.

Den samlede liste ser sådan her ud:

1. Thomas Lykke Pedersen
2. Per Frost Henriksen
3. Louise Mehnke
4. Hans Nissen
5. Vivian Johnsen
6. Sarah Lykke Kjær-Pedersen
7. Carsten Nielsen
8. Pia Bødtker
9. Charlotte Sander
10. Mette Hoff
11. Benn Ganløse Vestergaard
12. Cømert Sonsuz
13. Ergin Øzer
14. Jan Pold
15. Suzan Daoud
16. Steffen Bjerre
17. Frederik Lisemose
18. Hossein Armandi
19. Michael Bakhauge
20. Dorte Beyer Nielsen
21. Rasmus Meyer