Formand for Track-Fit i Fredensborg og Kokkedal og tidligere formand for Fredensborg Atletik Klub, 68-årige Jan Pold har meldt sig ind i Socialdemokratiet og stiler efter en plads i Fredensborg Byråd.

”Jeg har igennem hele mit liv været et aktivt foreningsmenneske og nydt godt af det. Nu har jeg tiden til at give noget tilbage, så andre frivillige og aktive får den samme gode oplevelse som jeg selv har fået,” siger Jan Pold, der udover idrætslivet også er meget optaget af naturen, miljøet og klimaspørgsmål.

 

Jan Pold har ikke tidligere været involveret i det politiske arbejde, men har i hele sit voksenliv været involveret som frivillig i foreningslivet i forskelligartede idrætsklubber flere steder i Danmark. Han er selv storforbruger af naturen og nyder sammen med sin kone at tage på vandre- og cykelture. Han er tilhænger af en sti rundt om Esrum Sø.

”Økonomien i vores kommune har det godt, og i 2023 er vi gældfri. Jeg har klare ambitioner om at forbedre idrætsfaciliteterne til gavn for både organiserede og uorganiserede brugere i alle kommunens fire bysamfund,” siger Jan Pold og tilføjer ”Det går rigtig godt i Fredensborg Kommune, men det kan altid blive bare lidt bedre. Det vil jeg kæmpe for”


”Vi har igennem mange år arbejdet tæt sammen med Jan Pold i idrætssammenhænge og kender ham som et foreningsmenneske helt ind i hjertet. En positiv person der vil noget for hele samfundet og har folkesundhed højt på dagsordenen og har modet til at gøre noget ved det. På positivsiden tæller det også, at han har en usædvanlig god energi, der nok skal komme borgerne til gode og få Fredensborg Kommune endnu mere på landkortet,” lyder det fra den socialdemokratiske gruppeformand Per Frost Henriksen.

Der er valg til Regions- og kommunalvalg den 16. november 2021