Socialdemokraten Bo Hilsted, der har siddet i Fredensborg Byråd i 12 år siger farvel efter denne valgperiode.

”Jeg har et stykke tid mærket efter om det var tiden, at takke af. Da jeg for et stykke tid siden drøftede den kommende valgkamp med borgmester Thomas Lykke fortalte jeg ham at jeg ikke ønskede at genopstille. Jeg stopper nu, i mens legen er god. Jeg har været utrolig glad for at sidde i tre perioder med genopretning af Kommunens økonomi som den største udfordring og været med til at sætte positive aftryk på forbedring af faciliteter for foreningslivet, men nu har jeg lyst til at bruge tiden på noget andet, for det kræver tid og kræfter at sidde i byrådet,” siger det Socialdemokratiske byrådsmedlem Bo Hilsted.

Bo Hilsted blev valgt ind i Fredensborg Byråd ved byrådsvalget i 2009 og har hele vejen igennem været med i Fritids- og Idrætsudvalget, hvor han i to år bestred formandsposten, og han har desuden siddet i en række andre udvalg.

”Bo er indbegrebet af ordentlighed og det har i alle 12 år skinnet tydeligt igennem, at han er en sand sportsmand, hvor fairplay er en tydelig værdi. Bo har til hvert et møde været velforberedt og bidraget konstruktivt til et bredt og ordentligt samarbejde. Bo har været flittig, pligtopfyldende og et engageret byrådsmedlem,” siger gruppeformand Per Frost Henriksen, der fuldt ud respekterer Bo Hilsteds beslutning, selvom det ærgrer ham, at miste en tillidsfuld og loyal holdspiller, både politisk og internt i partiarbejdet.