Der har på det seneste været en del debat omkring formen af valget til Seniorrådet, som skal afvikles till november. Debatten har gået på om valget igen skal foregå digitalt. Ved seneste valg, var valgdeltagelsen markant lavere, idet at valget foregik digitalt. Flere ønsker at dette igen skal foregå ved det såkaldte fremmøde-valg..

Det skal politikerne snart tage stilling til, hvis det står til Dansk Folkeparti.

- Vi har i Dansk Folkeparti lyttet til debatten og vi vil derfor bede om at byrådet ser på sagen igen, så vi kan lave det såkaldte "fremmødevalg", som der også er til øvrige valg, hvor man møder op og stemmer på valgsteder - på en bestemt dato, det udtaler Flemming Rømer, der er byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Fredensborg kommune.

Flemming Rømer antager at det vil koste ca 500.000 kr, at afholde fremmødevalg. og han har ligeledes et forslag til finacieringen.

- Da vi på grund af Corona ikke kunne afholde vores pensionist udflugt i 2020 og med stor sandsynlighed heller ikke kan i 2021, måske i mindre skala, vil vi have 400.000 fra 2020 samt mindst 100.000 fra i år. Dermed er finansiering på plads, siger Flemming Rømer.

Hør også Radio Humleborgs interview med Michael Huusom, der sidder i Seniorrådet. Hvor han fortæller om deres syn på sagen. Interviewet blev bragt i Morgenkrydderen, der kan høre som podcast her: Podcast: Genhør Morgenkrydderen fra uge 06 - 2021