Socialdemokratiet i Fredensborg Kommune afholdt søndag d. 17. januar opstillingsmøde med valg af borgmesterkandidat, og efterfølgende generalforsamling. Grundet Corona restriktioner blev opstillingsmøde og generalforsamling afholdt over internettet med over 40 deltagere.

”Jeg takker for valget og tilliden fra partiforeningens medlemmer og ser frem til en god og sober valgkamp. Jeg vil fortsætte mit arbejde sammen med byrådet og borgerne så Fredensborg kan blive en af Danmarks bedste kommunerne målt på en stærk økonomi, høj kvalitet i vores velfærd og den grønne omstilling af vort samfund,” lyder det fra Borgmester Thomas Lykke Pedersen. “

”Den socialdemokratiske byrådsgruppe i Fredensborg Byråd indstillede enstemmigt og uden tøven Borgmester Thomas Lykke Pedersen, som Borgmesterkandidat for Socialdemokratiet i Fredensborg. Thomas er en dygtig og engageret borgmester, der hver dag viser, at samarbejde giver resultater. Thomas er helt unik når det gælder samarbejde på tværs i byrådet. Det bevises bedst med store brede konstitueringer ved kommunalvalg og brede budgetforlig hvert eneste år. Han fik en varm anbefaling,” siger Per Frost Henriksen på byrådsgruppens vegne.

Generalforsamlingen stod selvfølgelig også i Coronaens tegn, med de begrænsninger og bekymringer det har givet. Formand for partiforeningen Vivian Johnsen udtaler i den forbindelse ”Der skal fra den Socialdemokratiske partiforening og byrådsgruppe lyde en stor tak til alle de medarbejdere i kommunen, forsyningen og i handlen, der har været i frontlinjen og gjort en fantastisk indsats for os alle sammen.

Generalforsamlingen gav også genvalg til Louise Mehnke som Folketingskandidat og Ergin Øzer som Regionsrådskandidat. I bestyrelsen var der genvalg til næstformand Lasse Lynæs, kasserer Christian Spure Hansen og til bestyrelsesmedlemmerne Kirsten Brandt og Annett Kjær-Andersen og nyvalgt bestyrelsesmedlem blev Dorte Beyer Nielsen. Majbritt Damborg og Lars Sandt blev genvalgt som suppleanter, mens Bent Sonne blev nyvalgt suppleant.