Socialdemokratiets byrådsmedlem Per Frost Henriksen benyttede Grundlovsdag til at udsende en meddelelse om at han genopstiller til næste byrådsvalg, som afholdes i november 2021.

- Selvom der er 1½ år til næste kommunalvalg, så er det en god ide, at tage overvejelserne allerede nu. Skal jeg stille op, skal jeg ikke. Min opfordring skal lyde til at flere melder sig ind i et politisk parti, selvfølgelig gerne i Socialdemokratiet, men vigtigst af alt at finde det parti der passer allerbedst til en selv. Der er brug for flere hænder i partiforeninger og også på opstillingslisterne til kommunalvalget i november 2021, skriver Per Frost Henriksen.

- Jeg meldte mig i 1983 ind i Socialdemokratiet og har haft mange spændende politiske opgaver og været med til mange politiske debatter og diskussioner, der har præget udviklingen i kommunen. Jeg har oplevet et levende demokrati, hvor vi ofte på tværs af partifarver finder sammen og i fuld enighed besluttet store planer, visioner og budgetter. Gå til partiernes hjemmesider og meld dig ind, hos os er det på www.s-fredensborg.dk fortæller Per Frost Henriksen

”Jeg vil gøre en forskel” er en meget brugt sætning, når vi taler frivilligt arbejde og den passer faktisk fantastisk godt på det, at være i lokalpolitik, både i partiarbejdet og i byrådsarbejdet. Begge steder kommer du tæt på beslutningerne. Overvej det, meld dig ind og tag aktiv del i lokaldemokratiet. Det nytter noget og det gør helt sikkert en forskel, at du vælger at engagere dig, lyder opfordringen fra Per Frost Henriksen.