Socialdemokratiet i Fredensborg Kommune fejrer 100 år jubilæet for Karlebo Sogns Socialdemokratiske vælgerforening d. 18. maj 2019.


Den 18. maj 1919 blev den socialdemokratiske vælgerforeningen i den sydlige del af Fredensborg Kommune stiftet; Karlebo Sogns Socialdemokratiske vælgerforening.

I den anledning fejrer Socialdemokratiet i Fredensborg Kommune 100 års jubilæum for den ene af vælgerforeningens 2 gamle røde faner; ”Karlebo fanen”.
Jubilæet afholdes d. 18. maj 2019 kl. 11.00 – 15.00 i Byens hus i Kokkedal, på Egedalsvej 2, hvor medlemmerne i vælgerforeningen fejrer dagen med taler, mad og drikke, sang og musik.

Socialdemokratiets folketingskandidat i Fredensborg Kredsen og gruppeformand i Fredensborg byråd, Per Frost Henriksen samt Borgmester Thomas Lykke Pedersen vil begge holde festtaler i anledningen af jubilæet.

Rene Heidmann fra Gasbox går på scenen i Byens hus kl. 12.30 for at synge Gasolins og Kim Larsens uforglemmelige sange for medlemmerne, så der er lagt op til en musikalsk eftermiddag i godt selskab.

Bestyrelsen i vælgerforeningen opfordrer medlemmerne til at tage familie og venner med, og ligeledes er socialdemokratiske vælgere og borgere i Fredensborg Kommune - som har en interesse i Socialdemokratiet, som vil høre om partiets synspunkter eller om at være medlem i Socialdemokratiet - velkomne til at kikke forbi, synge med, høre musik og taler og få en bid mad og en øl eller vand på denne festdag.