Den 1. januar 2019 har byrådsmedlemmerne Hans Nissen og Carsten Wulff 25 års jubilæum og i den anledning inviterer Fredensborg Byråd, til reception fredag den 25. januar fra kl. 14 til 16 i Rådhuskælderen på Rådhuset, Egevangen 3B i Kokkedal.

Hans Nissen sidder i byrådet for socialdemokraterne og blev i 1993 valgt ind i det daværende Fredensborg-Humlebæk kommune. Ved kommunesammenlægningen i 2006 blev han medlem af byrådet i Fredensborg kommune. I gennem tiderne har han har blandt andet siddet  som formand for Social- og Seniorudvalget, været medlem af Økonomiudvalget og medlem af Udvalg for byrum og boligsocial indsats.

Ved folketingsvalgene i 2005 og igen i 2009 var han opstillet som FredensborgKredsens folketingskandidat, dog uden at opnå valg til folketinget.

Hans Nissen blev født i en lille vestjysk stationsby, Oksbøl, hvor hans far drev en maskinstation. I dag bor Hans sammen med Lene og deres lille hund, border-terrieren Kiki i Humlebæk. Han har 2 børn + et bonusbarn, som alle for længst er flyttet hjemmefra.

Oprindeligt blev Hans Nissen uddannet som kok, i dag er han formand for 3F Nordsjælland Øst, en fagforening med godt 5.000 medlemmer. 3F Nordøstsjælland dækker Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Hørsholm kommuner, Rudersdal, Allerød og Furesø kommuner.

Carsten Wullf sidder i byrådet for partiet Venstre og er i dag medlem af Social- og Seniorudvalget og Kulturudvalget.

Carsten Wulffs politiske engagement kom næsten ind med modermælken. Hans far, der var præst i Asminderød Kirke og Slotskirken, blev valgt ind i det, der dengang hed Fredensborg-Humlebæk Byråd og sad i over 30 år. I 1980erne meldte Carsten sig ind i Venstres Ungdom, hvor han sad i landsbestyrelsen sammen med blandt andre Lars Løkke Rasmussen.

I en årrække er Carsten formand for Venstre i Fredensborg-Humlebæk Kommune, og i 1993 bliver han valgt ind i byrådet. Og han var på et tidspunkt også spidskandidat for partiet.

Professionelt er Carsten Wulff kandidat i økonomi fra Københavns Universitet. Han arbejder som vicepræsident i virksomheden LS Retail - et sted han har været i adskillige år. Privat er Carsten Wulff gift med Lone, og sammen har parret to børn.