Enhedslisten i Fredensborg holder sommerfest i Humlebæk d. 5. juni kl. 14 – 17

Vi har besluttet at tage Grundlovsdagen tilbage fra de borgerlige, udtaler Henriette Brandt Pedersen – spidskandidat for Enhedslisten til kommunalvalget.

Oftest ser vi partierne fra højre på talerstolene hylde det enkelte menneskes frihed under henvisning til Grundloven.

Men Grundloven er til for alle og lige i øjeblikket arbejdes der hårdt på Christiansborg for at ændre offentlighedsloven – det synes vi er et brud på Grundloven.

Og vi skal til vores sommerfest ikke mindst sige ”tak” til alle de af vore medborgere på dagpenge, kontanthjælp, SU og øvrige overførselsindkomster. For det er dem, der betaler for det gilde andre nyder godt af. Hvis ikke de blev beskåret, var det ikke muligt at nedsætte person- og virksomhedsskatten.

Sommerfesten holdes på den grønne plads mellem stationen og Strandvejen og døbes i dagens anledning til ”Folkets plads”.

Henriette glæder sig til at hilse på medborgerne i Fredensborg kommune, da det er første gang Enhedslisten i Fredensborg holder et offentligt arrangement. Afdelingen blev stiftet 1. januar 2013 og har på nuværende tidspunkt ingen pladser i kommunalbestyrelsen.

Men som Henriette siger, så skal der laves om på det!

VI har været så heldige at Stine Brix har sagt ja til at komme forbi og holde en tale. Derudover Enhedslistens lokale byrådskandidat Henriette Brandt Pedersen holde en tale.

Der vil være en masse glade mennesker, musik og mulighed for at købe drikkevarer og pølser/brød til rimelige priser. Så tag et tæppe under armen og tag familien med til Humlebæk d. 5. juni. {jcomments on}