Det blev en fuldstændig udramatisk opstillingsgeneralforsamling på Fredensborg Rådhus, da Socialdemokratiet valgte ny Folketingskandidat. Marcus Guldager tog som den første ordet og sagde til de mange fremmødte, at han trak sit kandidatur og pegede på Per Frost som kredsens kandidat.

- Jeg er stolt og beæret over at den socialdemokratiske Fredensborgkreds enstemmigt har valgt mig som Folketingskandidat her i Nordsjælland. Der venter en spændende og hård opgave med at blive valgt, men det er realistisk at blive valgt. Jeg er overvældet over den opmærksomhed rigtig mange mennesker har givet mig. Det er tilkendegivelser der luner og et dejligt skulderklap.

Per Frost Henriksen fik herefter ordet og takkede for valget og opbakningen. Efter en kort tale om vigtigheden af at have en lokal forankret nordsjællænder i Folketinget, når der skal tales Kystbane og motorveje. Han fremhævede også hans store idrætshjerte og at det helt sikkert også vil præge det videre politiske liv.

Jeg tager over 25 års lokalpolitisk erfaring med mig og jeg er sikker på, at den erfaring kan anvendes på Christiansborg. Der må gerne være folketingsmedlemmer, der kender kommunnernes udfordringer ud og ind.

Mit idrætshjerte kan ingen tage fra mig. Jeg har haft et fantastisk liv i foreninger og jeg brænder stadig for idrætten, fællesskabet og sundhed. Det tager jeg også med i valgkampen.

Per Frost Henriksen har boet hele sit liv i Nordsjælland.

Fotograf:. Jonna F. Hansen