Der er lagt op til fire dage med fest, farver og hyggeligt samvær, når byrådspolitikerne i slutningen af august indbyder alle pensionister til en dejlig udflugt til Frilandsmuseet med efterfølgende frokost på Karlebo Kro.

 

Borgmester Thomas   Lykke Pedersen udtaler:

 

”Vi har valgt at genindføre den årlige pensionistudflugt, fordi vi kan forstå på mange borgere, at den har været savnet. Jeg håber derfor at mange vil tage imod tilbuddet, og at turen kan bidrage til at skabe nye bekendtskaber, som kan medvirke til et levende socialt fællesskab for ældre i Fredensborg Kommune. Jeg glæder mig til at tage med på turen.”

 

Turen er tilrettelagt i et samarbejde med Ældresagen, Handicaprådet og Seniorrådet. Medlemmer af Byrådet vil være guider på turen, der også går forbi historiske seværdigheder i Fredensborg Kommune som Ringovnen ved det gamle teglværk i Nivå eller Fredensborg Slot.

 

Turene afvikles i perioden 27. – 30. august med opsamling i kommunens fire bysamfund ved dagcentrene / aktivitetscentrene i Humlebæk, Nivå, Kokkedal og Fredensborg.

 

For borgere i kørestol er der reserveret pladser den 28. og 29. august.

 

   Tilmelding til turen foregår ved fremmøde på dagcentre / aktivitetscentre på hverdage i perioden 3. juni til 14. juni i tidsrummet 12:00-14:00.

Deltagelse er for alle folkepensionister samt førtidspensionister, der bruger dagcentrene. Prisen for hele turen inkl. krofrokost er 75 kroner.{jcomments on}