Fredensborg Kommune har ansat en ny chef for Center for Politik og Strategi.

Valget er faldet på 38-årige Mie Gudmundsson, der kommer fra en stilling som kommunikationschef i Gentofte Kommune.

Mie er startet i sit nye job 1. maj, og hun bliver chef for ca. 30 medarbejdere i et center, der blandt andet indeholder borgmesterbetjening, jura, kommunikation og Fredensborg Arkiverne.

”Jeg ser meget frem til ansættelsen og det fremtidige samarbejde med Mie. Hun kommer fra en stilling på centralt niveau i Gentofte Kommune og har her og gennem tidligere ansættelser erhvervet sig en kompetence, der passer godt til Fredensborg kommune. Vi havde 77 ansøgere til stillingen, og i et stærkt felt skilte Mie sig ud. Jeg er sikker på, at vi med ansættelsen af Mie får en både driftsikker og udviklingsorienteret chef for vores Center for Politik og Strategi, der kan bidrage til den fortsatte kurs for Fredensborg Kommune”, siger kommunaldirektør Kim Herlev Jørgensen.

Mie Gudmundsson er uddannet cand.mag. i dansk med kommunikationsfaglig overbygning og har siden taget både en masteruddannelse og en toplederuddannelse. Hun bor i Allerød med sin mand og to børn.

Inden jobbet i Gentofte Kommune var Mie kommunikationschef i Nærings- og Nydelsesmiddelarbejderforbundet (NNF) og kommunikationskonsulent i Dansk Industri.

I Fredensborg Kommune afløser Mie den tidligere chef for Center for Politik og Strategi, Gitte Amdi, der fik nyt job i Furesø Kommune.

{jcomments on}