Humlebæk får besøg af hele to ministre på én gang, når Thyra Frank og Anders Samuelsen besøger valgcafeen lørdag

Liberal Alliancens valgcafé i Humlebækcentret er kommet godt fra start.

Der er højt til loftet, kaffe på kanden og mulighed for at diskutere stort og småt. Og på lørdag bliver spillepladen ekstra stor. Ud over alle de klassiske emner i den lokale valgkamp, kan det ikke afvises, at værdighed i ældreplejen og Danmarks forhold til Putin og Trump, kommer til at fylde noget.

Det er nemlig ikke bare én, men to ministre der besøger cafeen. Udenrigsminister Anders Samuelsen og Ældreministre Thyra Frank tager hinanden under armen og møder op kl. 15.00.

“På den måde kan man ordne lørdagsindkøbene og samtidig få lidt til både hjernen, hjertet og ganen,” siger LAs’s spidskandidat, Helle Abild.

Ud over at være ældreminister er Thyra især kendt for sin måde at drive plejehjemmet Lotte på. Her blev der taget afstand fra kommunalt bureaukrati og lagt vægt på nærvær. Der er helt sikkert inspiration at hente.

“Vi sætter kaffe over, køber kage hos en af vores naboer i centret og sørger helt i Thyras ånd for, at der også er et lille glas ved siden af,” siger Helle Abild. (foto)

Har man brug for hjælp til transport kan man kontakte LA på tlf. 23 45 75 42, så sørger vælgerforeningen for, at man bliver kørt til og fra arrangementet.