Venstre i Fredensborg holdt torsdag aften opstillingsmøde på Rådhuset i Fredensborg. 
Der var ca. 60 medlemmer tilstede. De skulle være med til, at indplacere kandidaterne på den sideopstillede kandidatliste til kommunalvalget den 21.november 2017.

Listen rummer 13 kandidater, som udgør et godt og stærkt hold til KV17 fortæller formand Jette Hansen.

Listen er præget af en god blanding af gode gamle kræfter og nye kandidater.

De 6 byrådsmedlemmer, der sidder i byrådet i dag genopstiller alle, hvilket gør at der er en god del byrådserfaring på kandidatlisten.

Der er også nye kandidater som alle har en god portion erfaring fra det private erhvervsliv.


Spidskandidaten Lars Søndergaard glæder sig især over at det er lykkes, at få en VU’er Laura Schrøder Mortensen med på holdet. Laura skal dog vælges på VU’s eget opstillingsmøde. Men det er kun en formssag. Når det valg har fundet sted, vil Laura få 5. pladsen på listen, som er VU’s plads. Laura vil helt sikkert kunne trække nogle stemmer fra de unge vælger til Venstre, fortæller spidskandidaten Lars Søndergaard.


Listen er ikke helt lukket. Skulle det vise sig, at der er kandidater, der gerne vil på Venstres liste er det stadig muligt. Man skal kontakte Formanden Jette Hansen eller Spidskandidaten Lars Søndergaard.


Venstre håber på et godt valg til den borgerlig fløj – og spidskandidaten Lars Søndergaard sætter sig gerne i borgmesterstolen efter valget.


1. Lars Søndergaard spidskandidat
2. Tinne Borch Jacobsen
3. Thomas Bak
4. Thomas Elgaard
5. VU – Laura Schrøder Mortensen
6. Carsten Wulff
7. Lars Egedal
8. Mie Stattau
9. Preben Goth
10. Carsten Bo Nielsen
11. Susanne Rasmussen
12. Bjørn Cronquist
13. Allan Borgstrøm