På opstillingsmødet midt i marts blev de første tre kandidater på SFs liste til kommunalvalget til november udpeget.

Spidskandidat er igen Hanne Berg, der allerede har repræsenteret SF i Fredensborg byråd i snart 3 perioder.

Hanne har i de sidste to perioder været formand for Børne- og skoleudvalget og medlem af økonomiudvalget. Hanne er miljøjurist, men har først og fremmest samlet sig stor kommunal erfaring indenfor børne- og skoleområdet.

Som aktiv græsrod har Hanne kæmpet for lokale initiativer som f.eks. Bæredygtig Madklub, der også har til formål at forene folk på tværs af boligområder for at styrke fællesskabet lokalt.

Som nr. 2 på listen blev Ole Bergmann valgt.

Han var medlem af byrådet i forrige periode, hvor han var medlem af økonomiudvalg, plan- og klimaudvalg og medlem af bestyrelsen i Fredensborg Forsyning. Ole er pensionist, aktivist på asylområdet og har derudover en række jobs, der giver god indsigt i dagligdags problemer, f.eks. som interviewer i Danmarks Statistik og som taxichauffør.

Torben Forskov blev valgt som nr. 3.

Torben er netop gået på efterløn fra et job som miljømedarbejder i Solrød kommune. Torben har en fortid som kommunalbestyrelsesmedlem i Karlebo kommune og har en bred interesse for alle kommunale områder.
– Med de foreløbig tre kandidater på holdet stiller SF med en rigtig god og kompetent liste. Frem mod valget vil vi supplere listen, så vi får endnu mere bredde og tyngde, sige Ole Bergmann, der også er formand for partiforeningen, der foruden Fredensborg kommune omfatter Hørsholm.


– Vi vil satse stærkt på at få mindst to pladser i byrådet igen. I en kommende periode vil SF gøre sin indflydelse endnu stærkere gældende på vore mærkesager: stadig fokus på normeringerne i daginstitutionerne, et værn mod udsultningen af folkeskolen, en stadig mere grøn og bæredygtig kommune, slutter Ole Bergmann.